Anunt

Vă informăm că în perioada ianuarie – mai 2017 activitatea Centrului de Asistenţă Anticorupţie pentru Cetăţeni se află în proces de modernizare şi extindere, pentru a vă putea pune la dispoziţie noi servicii electronice, precum şi noi locaţii unde să puteţi beneficia de serviciile noastre directe. În această perioadă toate sesizările primite vor fi înregistrate, urmând a vă oferi răspuns după data de 1 mai 2017, prin cel mai apropiat centru regional de adresa comunicată de dumneavoastră.

În acest interval, vă informăm că sesizările formulate în baza art. 6 din Legea nr. 571/2004 privind protecţia averitzorilor şi transmise prin oricare dintre mijloacele puse la dispoziţie de către Centrul de Asistenţă Anticorupţie produce efectele prevăzute de lege şi vă dă dreptul la protecţie începând cu data primirii ei la sediul Centrul de Asistenţă Anticorupţie din Bd. Gral. Gh Magheru nr. 28-30, et. 3, Sector 1, Bucureşti, sau la adresa de email centru@transparency.org.ro ori pe portalul www.alacromania.ro

Programele contractate cu entitati publice si private vor continua conform prevederilor stabilite in documentatia de colaborare.